Hospodársky denník
USD47,085 Sk
EUR43,871 Sk
CHF28,759 Sk
CZK1,255 Sk
  Štvrtok  28.Decembra 2000

Na sviatok i všedný deň

Mäsové pokrmy sú bežnou súčasťou našej stravy a stále sa tešia veľkej obľube. Neraz sa nám už pri pomyslení na šťavnatú roštenku, chrumkavý rezeň či pikantný guláš zbiehajú slinky... Vydavateľstvo IKAR prišlo na predvianočný trh s novou publikáciou Anny Marienkovej Mäsové jedlá, pomocou ktorej sa z myšlienok môže stať rýchlo realita. V knihe nájdete vyše 200 receptov na jedlá z hovädzieho, teľacieho a bravčového mäsa (vrátane tradičných zabíjačkových špecialít), baraniny, jahňaciny, kozľaciny, z hydiny i diviny, z rýb a napokon z vnútorností. Sú medzi nimi jedlá na piatok aj sviatok, jednoduché minútky, ktoré máte raz-dva hotové, ale aj pochúťky, na ktoré treba rôzne suroviny a ich príprava zaberie viac času. A keďže psychológovia tvrdia, že varenie môže byť pre preťažených podnikateľov(ky) aj vhodným liečebným relaxom, môžete začať práve pri spomínanej ponuke receptov, s ktorými sa popasujú aj začiatočníci.

Juraj Brodziansky

Webmaster: webmaster@maxo.sk
Design: MAXO s.r.o.