Diabolské... Glosuje Z. Krútka Diabolské toasty, to je zmes mäsa, šampiňónov a zeleniny na hrianke, delikátne štipľavo korenená. Môže sa vám však stať, že po rokoch, čo si pravidelne objednávate túto špecialitu, zostane z tej delikátne namiešanej zmesi len obyčajné lečo. Ohradíte sa, čašník reklamáciu prijme, na jedle sa čosi málo zmení a ako ospravedlnenie či vysvetlenie sa dozviete, že - nová kuchárka to ešte neovláda...! Ešteže hosť vie, ako má jedlo vyzerať a čo v ňom má byť. Možno by mohol zabehnúť do kuchyne a dozrieť na prípravu svojho jedla. Bola by to originálna služba. Len neviem, či za príplatok alebo ako bonus. S týmto nápadom sa už však bistru Monika na Obchodnej v Bratislave nezdôverím. Po tom, čo som videla novú pani kuchárku aj v bielom plášti prejsť cez bistro na toaletu, prešla ma chuť nielen na toasty. A obávam sa, že taká kuchárka nie je na Slovensku jediná.
|
|