|
|||||||||||||||||
Piatok 13.Júla 2001 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Cesta k úspechu ?Znalci vedia, že k úspešnému biznismenovi patrí aj znalosť svetovej kuchyne. Medzi tie výnimočné patrí francúzska, takže oplatí sa zopakovať niektoré myšlienky a postrehy. Vykonávať funkciu diplomata znamená absolvovať kurz gastronómie, priznal sa niekdajší minister zahraničných vecí Talleyrand. Po dobrej hostine je totiž váš obchodný partner oveľa lepšie naladený, a tak aj úspech rokovaní je takmer zaručený. Rada francúzskeho spisovateľa Edouarda de Pomiane: Pozerajte sa na varenie vedecky, a tak sa vám podarí vytvoriť okolo stola oázu pohody, ktorá je základom akéhokoľvek stretnutia - obchodného, pracovného i intímneho. Maliar Monet, veľký milovník pekných žien, o umení gastronómie hovorí: Viete, kura s plnkou alebo kura na smotane je pre mňa viac ako pohľad na krásnu ženu. A ak by vás ani toto nepresvedčilo, tak máme naporúdzi slová skutočného odborníka na úspech J. Graya: Ak nemáte nadanie na kulinárstvo, tak nemáte nadanie ani na podnikanie. |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Webmaster: webmaster@maxo.sk Design: MAXO s.r.o. |