Hospodársky denník
USD42,602 Sk
EUR41,501 Sk
CHF28,275 Sk
CZK1,343 Sk
  Utorok  29.Októbra 2002
Archív - Tiráž - Prílohy
Vyhľadávanie
 
Titulná strana
Z domova
Podnikové spektrum
Zahranicie
Podnikateľ a štýl
Veda/Kultúra
Digitálny svet
Finančné komentáre
Šport
Poradenstvo/Servis
Inzercia
ASS
Veľtrhy a výstavy 2004
Spotrebiteľské ceny
Hospodársky klub
Zdravotníctvo













Pozná lokše

Francúzsky šéfkuchár Yves Thuriés, v minulosti pripravoval jedlá pre japonského cisára Akihita či britskú kráľovnú matku, strávil minulý týždeň na Slovensku. Pochvaľuje si husacinu s lokšami. Pozná aj francúzske zemiaky na slovenský spôsob. Podobajú sa vraj francúzskym gratinovaným zemiakom.

(TASR)

 

Webmaster: webmaster@maxo.sk
Design: MAXO s.r.o.