|
|||||||||||||||||
Utorok 8.Októbra 2002 |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Konfrontácia hotelierovV centre pozornosti cena a certifikácia Hotelieri združení vo Zväze hotelov a reštaurácií SR (ZHR SR) začínajú dnes vo Vysokých Tatrách svoje pravidelné jesenné stretnutie, ktoré je tentoraz zamerané na výmenu skúseností v oblasti gastronómie, marketingovej politiky a riadenie kvality, ku ktorým patria i ISO normy. Gastro služby hotelových a reštauračných zariadení po zrušení platnosti vyhlášky 125/1995 Z. z. o kategorizácii je oblasťou, v ktorej ZHR SR chce prevziať iniciatívu, ktorá mu patrí ako profesijnému združeniu. Na dnešnom programe je efektivita hospodárenia, nové trendy a výmeny poznatkov zo zavádzania zásad správnej výrobnej praxe. Diskusia sa sústredí aj okolo ceny ako jedného z nástrojov marketingovej politiky. Cena, zľavy z ceny, provízie, sú nástroje, ktoré nie sú dosiaľ v hotelovej a reštauračnej praxi dostatočne využívané. Sú rovnako aj obsahom zmluvy o spolupráci uzatvorenej medzi ZHR SR a Slovenskou asociáciou cestovných kancelárií (SACK). Rudolfa Vallová |
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Webmaster: webmaster@maxo.sk Design: MAXO s.r.o. |